Сучасна комунікативна філософія - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2020)
Висвітлено бібліографічні матеріали по філософії комунікації, комунікативній етиці відповідальності, комунікативній дії та дискурсі. Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Сучасна комунікативна філософія» (факультет історії, політології та національної безпеки)
Розміщення джерел (57 бібзаписів) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки ВНУ ім. Лесі Українки. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Класифікаційні індекси ББК та частково УДК, наявні при описах, полегшать пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; комунікативна трансформація філософії; комунікативна теорія суспільства; 101/141(01)