Щодо науково-теоретичного обґрунтування міждержавної регіональної політики і транскордонного співробітництва України - Колодяжна, Вікторія Володимирівна; Kolodiazhna, Viktoriia V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Зроблено спробу узагальнення деяких результатів науково-теоретичного обґрунтування міждержавної регіональної політики України. Увага акцентується на особливостях транскордонної співпраці України із сусідніми державами. An attempt to generalize some results of scientific-theoretical substantiations of interstate regional policy of Ukraine has been made. Much attention has been paid to the peculiarities of trans-border cooperation of Ukraine with neighboring states.
Scientific-theoretical substantiations of interstate regional policy and trans-border cooperation of Ukraine.
Keywords: Україна; транскордонне співробітництво; регіональна політика; регіон; інтеграція; Ukraine; trans-boundary cooperation; regional policy; region; integration