Документообіг підприємства - Яцечко (Блаженко), Тетяна Володимирівна; Yatsechko (Blazhenko), T.V. (My University, 2013)
Робоча навчальна програма нормативної дисципліни "Документообіг підприємства" для студентів напряму 6.020105 "Документознавство та інформаційна діяльність" Метою викладання навчальної дисципліни «Документообіг підприємства» є знайомство студентів з документообігом підприємства як конституйованим напрямом у структурі спеціального документознавства. Основними завданнями вивчення дисципліни «Документообіг підприємства» є дати студентам знання про об’єкт, предмет, структуру, методи і міждисциплінарні зв’язки документообігу підприємства як наукової дисципліни, виробити навички щодо складання виробити навички щодо складання схем, маршрутів руху документів, моделювання формулярів документів – організаційно-розпорядчої документації.
Keywords: документообіг підприємства; реквізити; номенклатура справ