Інформаційні системи і технології у фінансах : програма вибіркової навчальної дисципліни (ОКР «спеціаліст», спеціальність «фінанси і кредит», ННЦПО) - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є фінансова інформація. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Характеристика автоматизованої обробки інформації. 2. Інформаційні системи в банківській діяльності. 3. Інформаційні системи у фінансових установах.
Програма вибіркової навчальної дисципліни «Інформаційні системи і технології у фінансах» для студентів ННЦПО спеціальності 7.03050801 «Фінанси і кредит»
Keywords: інформаційні системи і технології; information systems and technologies; фінанси; finances