Основні технології навчання розв’язування задач молодшими школярами. Їх переваги і недоліки - Іванців, Марія Іванівна; Ivantsiv, Mariia I. (Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2009)
В статті дається аналіз основних традиційних технологій навчання розв’язування математичних задач в початковій школі. Висвітлюються їх переваги і недоліки.
The traditional technologies of teaching to solve different tasks. Lacks and advantages.
Роботу виконано на кафедрі теорії та методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: традиційні технології; математичні задачі; розв’язування задач; solving tasks; Traditional technologies tasks; mathematical tasks