Методика навчання фізики: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Полетило, Сергій Андрійович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
З кожним роком методика навчання фізики, як навчальна дисципліна, виходить на новий рівень теоретичних узагальнень. У різноманітній методичній та навчальній літературі нагромаджений широкий та цінний досвід педагогів-фізиків минулого і теперішнього. Майбутньому вчителю ще на студентській лаві необхідно оволодіти цим досвідом, навчитись вільно орієнтуватись в усій багатоманітності форм, методів та методичних прийомів, властивих навчанню фізики, знати будову, призначення, загальні особливості навчального фізичного устаткування та технічних засобів навчання, з тим, щоб усе це вміло використати у своїй роботі. Предметом вивчення навчальної дисципліни є навчальний процес з фізики
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни " Методика навчання фізики " підготовки магістра спеціальності 8.04020301 Фізика
Keywords: Фізика; методика фізики; навчальний процес; фізичне устаткування