Шляхи узгодження територіальних структур організації малого та середнього підприємництва транскордонного регіону - Дудка, О. О.; Dudka, O. О. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Здійснено спробу інтеграції поняття малого та середнього підприємництва в систему територіальної організації суспільства. Розкрито взаємозв’язок підприємництва та територіальних структур. Визначено роль малого та середнього підприємництва в розвитку транскордонного регіону. Зосереджено увагу на узгодженнях територіальних структур організації підприємництва в цих інтеграційних угрупованнях. The integration of notion of small and medium enterprises into system of territorial arrangement was attempted in this article. The interconnection between entrepreneurship and territorial structures was disclosed. The role of small and medium enterprises in cross-border region development was determined. Main role paid to territorial structures harmonization on entrepreneurship in named integration communities.
The Ways of Territorial Structures of the Harmonization of Small and Medium Business Cross-border Region
Keywords: мале та середнє підприємництво; територіальна організація; територіальна структура; транскордонний регіон; small and medium enterprises; territorial arrangement; territorial structure; cross-border region