Навчально-евристичні моделі у молекулярній фізиці - Кобель, Григорій Петрович; Kobel, G. P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
статті розглянуто деякі аспекти організації лабораторного практикуму з використанням модельного експерименту. Some aspects of organization of physical works with the use model experimeht in the article.
The experimental study of friction
Кобель Григорій Петрович, доцент кафедри загальної фізики та методики викладання фізики
Keywords: метод моделювання; молекули; температура; modeling method; molecules; temperature