Практична діяльність як запорука ефективності професіонала - Грицюк, Ірина Михайлівна; Hrytsiuk, Iryna M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Соціально-економічні перетворення в Україні визначили принципово нові пріоритети розвитку системи освіти і вимоги до рівня професійної підготовки майбутніх фахівців-психологів. Відтак однією з важливих і складних проблем сучасної теорії та практики вищої школи є організація навчально-пізнавальної діяльності студентів, як основної умови успішного функціонування навчального процесу, стимулу до активної пізнавальної діяльності молоді через залучення її до практичної діяльності.