Різдвяний «карнавал» в Парижі (трагедія «Шарлі Ебдо» крізь призму двох теорій сміху) - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Інститут філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті терористичний акт 7 січня 2015 року у Парижі розглядається крізь призму двох сміхових традицій.

Article assassination January 7, 2015 in Paris seen through the prism of two theories of laughter.
Keywords: сміх; карнавал; терор; іслам; carnival; terror; Islam; aughter; bottom; Christianity; west; east