Особливості Стратегії національної безпеки США 2015 року - Фем'як, Світлана Вікторівна; Femiak, S. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Визначено особливості Стратегії національної безпеки США 2015 року. Розглянуто основні загрози національній безпеці США та шляхи їх подолання. З’ясовано наскільки змінилися зовнішньополітичні пріоритети адміністрації Б. Обами впродовж 2010–2015 років. The features of the US National Security Strategy of 2015. are determined. The main threats to the national security of the USA and the ways of their overcome are reviewed. The changing foreign policy priorities of the Obama’s Administration is analyzed.
The Features of the US National Security Strategy of 2015
Keywords: США; Стратегія національної безпеки; адміністрація Барака Обами; агресія Росії проти України; зовнішньополітичні пріоритети; USA; National Security Strategy; the Obama’s Administration; the aggression of Russia against Ukraine; foreign policy priorities