Фізична терапія при дископатії шийного відділу хребта - Кутюк, Іванна; Грицай, Оксана (My University, 2021)
Розроблена комплексна програма фізичної терапії дозволяє швидше зняти больові відчуття, відновити знижені функції, збільшити тривалість періоду ремісії, і може бути рекомендована фахівцям фізичної терапії для роботи з пацієнтами при дископатії шийного відділу хребта на етапах відновного лікування.