ЗМІСТ: EUROPEAN PERSPECTIVE: міждисциплінарний дискурс у контексті сучасних викликів і можливостей - (:unkn) unknown (Луцьк: Вежа-Друк, 2024)
У збірнику представлені дослідження, що охоплюють широкий спектр питань європейської інтеграції України та її наслідків. Кожен розділ зосереджується на важливій темі, такій як політичні, правові, економічні, технологічні, соціокультурні, екологічні, освітні та наукові проблеми цієї інтеграції. Дослідження включають аналіз інтеграційних процесів у воєнний та повоєнний періоди, виклики та перспективи правового врегулювання, стратегії економічного розвитку та фінансової стабілізації, інновації та технологічний прогрес, соціокультурні виміри та глобалізація, екологічна політика та сталий розвиток, освітні та наукові стратегії, історичний та геополітичний контексти, а також міждисциплінарні підходи до вивчення суспільних змін. Збірник створений для поглибленого розуміння викликів і можливостей, які виникають у процесі європейської інтеграції України. Збірник призначений для науковців, представників різних академічних дисциплін, докторантів, аспірантів, студентів й усіх тих, кого турбують питання наслідків військових конфліктів і відновлення розвитку та миру у третьому тисячолітті.
Keywords: 339.92(08)