Використання ІКТ при вивченні математики у ЗЗСО (на прикладі 5 класу та розділу «Тригонометричні функції») - Мороз, Катерина Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Дана магістерська робота досліджує інтеграцію ІКТ у навчання математики в ЗЗСО, зокрема викладання складних тем, таких як «Тригонометричні функції», у старших класах і формування математичних компетентностей у 5 класі. Розроблено методики що підвищують мотивації учнів та адаптують навчання до їхніх потреб, а також створено інтерактивні завдання, конспекти уроків та мультимедійні матеріали. Апробація підтвердила ефективність ІКТ у покращенні створення матеріалу, розвитку аналітичних здібностей та підвищенні інтересу до навчання.
Keywords: ІКТ; тригонометричні функції; інтерактивне навчання; математика; середня школа