Християнська церква в середні віки : робоча програма - Карліна, Оксана Миколаївна; Karlina, O.M. (My University, 2013)
Курс за вибором “Християнська церква в середні віки” підготовлений для студентів, які спеціалізуються на вивченні історії стародавнього світу та середніх віків. Його запропоновано читати обсягом 36 години лекцій. У курсу розглядається всі етапи еволюції римської церкви протягом тисячоліття. ЇЇ історія представлена у тісному зв’язку з історією всього середньовічного суспільства і особливо ідеології.
Keywords: християнська церква; робоча програма спецкурсу; середні віки