Інноваційні процеси в індустрії туризму України - Лисюк, Тетяна Василівна (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2024)
На сучасному етапі управлінцям туристичних підприємств вкрай необхідно генерувати дані, які допомагають інтерпретувати поведінку туристів, відповідну статистику, тим самим сприяючи розвитку індустрії туризму загалом. У сучасну еру інформаційних технологій стає все більше важливий цифровий туризм
Keywords: туризм; туристична індустрія; інноваційні процеси; цифровий маркетинг; 338.48