Особливості застосування роботизованого комплексу ReoGo у фізичній реабілітації верхніх кінцівок - Попадюха, Юрій Андрійович; Popadiukha, Yuriy (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто особливості застосування роботизованого комплексу ReoGo для забезпечення реабілітаційних технологій верхніх кінцівок. Мета роботи – аналіз функціональних і конструктивних особливостей роботизованого комплексу ReoGo із біологічним зворотним зв’язком у фізичній реабілітації верхніх кінцівок. In the article it is observed peculiarities of application of the robotic complex ReoGo for securing of rehabilitation technologies of the upper limbs. The objective of the work is to analyze functional and constructional features of the robotic complex ReoGo with biological feedback in physical rehabilitation of the upper limbs.
Peculiarities of Application of the Robotic Complex ReoGo in Physical Rehabilitation of Upper Limbs
Keywords: фізична реабілітація; пошкодження; захворювання верхніх кінцівок; роботизований комплекс; біологічний зворотний зв’язок; physical rehabilitation; injury; upper limb disorders; robotic complex; biological feedback