Лесезнавство у працях науковців, аспірантів, студентів та співробітників Волинського національного університету імені Лесі Українки (1970-2020 рр.) - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
Рекомендовано бібліографічні матеріали про розвиток лесезнавства у Волинському національному університеті ім. Лесі Українки 1970–2020 років. До покажчика увійшли книги, брошури, наукові статті у продовжуваних, періодичних та неперіодичних виданнях, електронні видання
Передмова 4
Хронологічний покажчик бібліографічних матеріалів про Лесю Українку 5
Довідково-бібліографічний апарат 101
Іменний покажчик 101
Keywords: бібліографічні видання; Леся Українка; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; Лесезнавство; Життя і творчість Лесі Українки; 821.161.2'05.09(092)(01)