Забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства - Повзун, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства
Ensuring financial and economic security of the enterprise
Keywords: фінансово-економічна безпека підприємства; забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства