Шляхи вдосконалення державного регулювання транскордонного співробітництва України як складової державної регіональної політики - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Таврический национальный университет им. В. И. Вернадского ; Крымский институт проблем трансформации, 2013)
У роботі досліджується питання державного регулювання транскордонного співробітництва України.та запропоновані шляхи його удосконалення.

The issue of state regulation of transboundary cooperation of Ukraine and the ways of its improvement are investigated in the paper.
Keywords: державне регулювання; state regulation; транскордонне співробітництво; transboundary cooperation