Категорія аспектуальності як динамічний багаторівневий феномен: теоретичні засади й досвід моделювання - Калько, М. І.; Calco, N. I. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
У статті окреслено теоретичні засади й описано досвід моделювання категорії аспектуальності в сучасній українській літературній мові як динамічного багатопланового феномену. This article presents a theoretical framework and propose a modeling experience category aspectuality in the modern Ukrainian language as a dynamic multi-level phenomenon.
Category Aspectuality as a Dynamic Multi-Level Phenomenon: the Theoretical Background and Experience in Modeling
Keywords: дієслово; аспектуальність; аспект; вид; аспектуальний клас; глагол; вид; аспект; аспектуальность; аспектуальный класс