Переддипломна науково-дослідна практика - Іванашко, Оксана Євгенівна; Гошовська, Дарія Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Розроблений силабус Переддипломної науково-дослідної практики призначений для здобувачів освіти освітнього ступеня Магістр, галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 Психологія за освітньо-професійною програмою Психологія. У ньому чітко визначені мета і завдання практики, компетентності, зміст практики, форми та методи контролю, критерії та методи оцінювання програмних результатів практики, наведено список основної і додаткової літератури.
Keywords: практика переддипломна; науково-дослідна практика