Проблеми прийняття екологічно орієнтованих управлінських рішень на підприємствах - Хижнякова, Н. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено проблеми прийняття екологічно орієнтованих управлінських рішень на підприємствах
Keywords: економічний розвиток; екологічно орієнтовані управлінські рішення