Екологічна характеристика Оконського лісництва Маневицького надлісництва - Хвисюк, Олександр Вікторович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. У першому розділі подано загальну екологічну характеристику Оконського лісництва, його місце розташування, клімат, геологічну будову та релєф, грути, а також біорізноманіття лісництва. У другому розділі подано літературний огляд та методику дослідження. У третьому розділі описано вікову структуру деревостанів, біологічні забруднення (кореневі губки, короїди), рубки догляду.
Keywords: Оконське лісництво; Маневицьке надлісництво; екологічна характеристика; рубки догляду