Географія населення з основами демографії - Слащук, Андрій Миколайович; Поручинська, Ірина Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації розроблені до програми курсу «Географія населення з основами демографії» як одного з важливих у загальному циклі професійної та практичної підготовки бакалаврів денної і заочної форм навчання спеціальностей 014 Середня освіта (Географія) та 106 Географія. Тематика практичних робіт в повній мірі дозволить студентам закріпити свої теоретичні знання з даного курсу. Приведені теоретичні відомості та методичні вказівки дозволяють студентам підготуватися до виконання практичних робіт без використання додаткової літератури.
Keywords: географія; населення; розселення; поселення; народжуваність; смертність; природний рух населення; міграційний рух населення; статево-вікова структура населення; етнічний склад населення; 911.3