Психологічний супровід в кризових ситуаціях та адаптація в особливих умовах - Кордунова, Наталія Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Даний курс спрямований на отримання студентами поглиблених знань, умінь і навиків в галузі психологічних аспектів кризових ситуацій та адаптації в особливих умовах відповідно до сучасних наукових уявлень. Наявність таких знань і навиків складає важливу умову для кваліфікаційного вирішення фахівцем-психологом широкого спектру завдань в різних напружених, кризових ситуаціях та адаптації в особливих умовах надання психологічної допомоги учасникам. Метою курсу є підготовка студентів до практичної роботи з людьми в кризових ситуаціях та адаптації в особливих умовах.
Keywords: психологічний супровід; кризова ситуація; адаптація; особливі умови