Прояви християнської любові в романі В. Гюго «Собор Паризької Богоматері» - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (ЛПБА УПЦ КП, 2017)
Описано ознаки християнської любові, які проявилися у відношенні персонажу роману В. Гюго «Собор Паризької Богоматері» дзвонаря Квазімодо до танцівниці Есмеральди. The signs of Christian love, which emerged in relation of character of Victor Hugo’s novel «Notre Dame» bell-ringer Quasimodo to dancer Esmeralda are described.
Displays of Christian love in Victor Hugo’s novel «Notre Dame»
Keywords: ознаки християнської любові; signs of Christian love; Собор Паризької Богоматері; Notre Dame; Квазімодо; Quasimodo; Есмеральда; Esmeralda