Інвестиційна діяльність фінансових установ : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Левицький, Віктор Володимирович; Levytskyi, V. V. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом вивчення вибіркової навчальної дисципліни "Інвестиційна діяльність фінансових установ" є організація ефективної оцінки та аналізу інвестиційних процесів. Курс “Інвестиційна діяльність фінансових установ” відноситься до спеціальних економічних дисциплін та висвітлює основні аспекти проведення інвестиційної діяльності фінансовими установами. Дисципліна тісно взаємопов’язана з курсами “Інвестування”, “Фінанси підприємства”, “Інвестиційний менеджмент”, “Фінансова діяльність суб’єктів господарювання”, тощо. Програма навчальної дисципліни складається із змістового модуля: 1. Теоретичні засади дослідження інвестування та інвестиційної діяльності фінансових установ.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни “Інвестиційна діяльність фінансових установ” для підготовки студентів галузі знань 0305 – “Економіка і підприємництво” спеціальності: 8.03050401 – “Економіка підприємства”.
Keywords: інвестиції; інвестиційна діяльність; фінанси; фінансові установи