Сучасні тенденції в українській офіційно-діловій лексикографії - Боярчук, О. С.; Boiarchuk, O. S. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті окреслено головні тенденції української офіційно-ділової лексикографії на сучасному етапі її розвитку. Дослідження проведено на матеріалі найпоширеніших перекладних словників ділової, правничої та банківської термінології, що видавалися в Україні від початку 90-х років минулого століття й до сьогодні. In the article the main tendencies of contemporary official-business lexicography are outlined. The research was based on the most widespread interlingual official-business, law, and banking language dictionaries that were published in Ukraine starting 1990-ies till now
Contemporary Tendencies in Ukrainian Official-Business Lexicography
Keywords: офіційно-ділова лексикографія; тенденції сучасної лексикографії; лексикографічна концепція; official-business lexicography; tendencies of contemporary lexicography; lexicographical conception