Чинники формування симптомокомплексу "емоційного холоду" - Асланян, Т. С.; Aslanyan, T. S. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Ін-т соц. та політ. психології АПН України, 2011)
Статтю присвячено аналізу причин формування симптомокомплексу “емоційного холоду”, який ускладнює встановлення психологічної інтимності в партнерських стосунках. Серед основних чинників розглянуто наявність базового та структурного дефекту, ранні травми. The article is devoted to the analazis of formation of syndrome of emotional cold, obstructing establishing the intimacy between partners. Among the main causes considered basic and structural blemish, earlier injurys.
Causes of Formation of Syndrome of Emotional Cold
Keywords: симптомокомплекс “емоційного холоду”; emotional cold; базовий дефект; basic blemish; структурний дефект; structural blemish