Методичні рекомендації для проходження виробничої практики з бухгалтерського обліку - Сафарова, Анна Таджидінівна; Safarova, A. T. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Подано методичні рекомендації для проходження виробничої практики з бухгалтерського обліку для студентів напрямів підготовки 6.030509 „Облік і аудит", 6.030508 „Фінанси і кредит". Рекомендовано студентам економічного факультету денної та заочної форм навчання.
Keywords: бухгалтерський облік; практика; практика з обліку