Методичні рекомендації для проходження ознайомчої практики в органах системи національного спротиву - Батюк, Олег Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації містять зміст навчальної практики, анотацію навчальної практики, пререквізити та постреквізити, мету і завдання навчальної практики, програмні компетентності та результати навчання, етапи проходження навчальної практики, політику оцінювання навчальної практики, нормативно-правову базу і навчально-методичну літературу, рекомендовану літературу та додатки. Методичні рекомендації підготовлені відповідно до навчального плану та освітньо-професійної програми: «Забезпечення національної безпеки силами національного спротиву» для студентів 2 курсу спеціальності 256 національна безпека (за окремими сферами забезпечення та видами діяльності) Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: 355.351.3:378(072)