Бюджетний процес на місцевому рівні - Проць, Василь Ігорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчально-методичне видання включає тематику практичних занять, тести, ситуаційні завдання, питання для обговорення, рекомендовану літературу до вивчення курсу. Рекомендовано для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та інших економічних спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, слухачів курсів підвищення кваліфікації.
Keywords: місцеві бюджети; доходи, видатки; бюджетна політика; бюджетний процес на місцевому рівні; 336.64