Методичні рекомендації з навчальної дисципліни "Друга мова (французька)" для ОС "магістр" - Андрієвська, Вікторія Валеріївна; Andriievska, Viktoriia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні рекомендації мають на меті зорієнтувати студентів у специфіці викладання та вивчення курсу «Друга іноземна мова», його кількісних і змістових аспектах. Методичне видання стане корисним під час підготовки студента до практичних занять, поточного чи підсумкового контролю.
Методична розробка призначена для студентів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 035 Філологія (Мова та література (англійська). Переклад) факультету іноземної філології денної та заочної форм навчання.