Реалізація концепції постійного вдосконалення як основа підвищення ефективності управління бізнес-процесами в акціонерних товариствах України - Бондар-Підгурська, О.; Нестеренко, С.; Лопаєнко, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено реалізацію концепції постійного вдосконалення як основи підвищення ефективності управління бізнес-процесами в акціонерних товариствах України
Keywords: бізнес-процеси; акціонерні товариства