Сучасний інструментарій управління корпоративною культурою організації - Чудаєва, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено сучасний інструментарій управління корпоративною культурою організації
Keywords: корпоративна культура; інструментарій управління