Біологія індивідуального розвитку - Зінченко, Олександр Павлович; Степанюк, Ярослав Васильович; Zinchenko, Oleksandr P.; Stepaniuk, Yaroslav V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Видання містить понад тридцять фотографій мікропрепаратів, які вивчаються студентами-біологами на лабораторних заняттях курсу «Біологія індивідуального розвитку». Мікрофотографії охоплюють всі теми навчального курсу які передбачені навчальним планом ОКР «Бакалавр» напряму 6.040102 «Біологія». Кожному рисунку передують коментарі, наведена інформація щодо забарвлення, збільшення та позначень. Список рекомендованої літератури містить 17 джерел.
Keywords: біологія індивідуального розвитку; мікрофотографії