Структура готовності магістрів гуманітарних спеціальностей до інноваційної професійної діяльності - Ковальчук, Оксана Миколаївна; Kovalchuk, Oksana M. (Кам’янець-Подільський національний університет ім. І. Огієнка, 2013)
У статті розглянута структура готовності магістрів до інноваційної професійної діяльності Розкрито зміст понять “готовність”, “готовність до інноваційної професійної діяльності ”. Виокремлено та охарактеризовано основні її компоненти. The article reviews the structure of Masters’ readiness for innovative professional activity. The meanings of the following notions as “readiness”, “readiness for innovational professional activity” are revealed. The main components of the readiness are distinguished and characterized.
Keywords: готовність; інноватика; інноваційна діяльність; готовність до інноваційної професійної діяльності; readiness; Innovation; innovational activity; readiness for the innovational professional activity