English for Pharmacists - Гончар, Катерина Леонідівна; Тригуб, Галина Василівна; Хникіна, Оксана Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичний посібник “English for Pharmacists” («Англійська мова для фармацевтів») призначений для підготовки студентів 1-4 курсів спеціальності «Фармація. Промислова фармація», укладений відповідно до вимог нормативної освітньої компоненти «Іноземна мова за професійним спрямуванням». Основною метою даного посібника є формування професійної іншомовної комунікативної компетентності, засвоєння граматичних структур та збагачення словникового запасу, для якісної та ефективної підготовки студентів-фармацевтів до медичного ліцензійного іспиту «КРОК». Посібник складається з семи розділів, добірки текстів для самостійної роботи, глосарію з фармацевтичної термінологією. Кожний модуль включає тексти фахового орієнтування та комплекс вправ лексико-граматичного характеру на закріплення фахової лексики. Навчально-методичний посібник доповнений граматичним довідником, в якому матеріал подається у зручному форматі, а саме: у вигляді таблиць та схем. Комплекс вправ до кожної граматичної теми містить лексику професійного спрямування, що також сприяє її кращому засвоєнню. Матеріал підручника забезпечує професійну спрямованість студентівфармацевтів у навчанні англійської мови, готує їх до іншомовної комунікації, читання спеціальної літератури. Навчально-методичний посібник призначений для студентів фармацевтів закладів вищої освіти.
Англійська мова для фармацевтів
Keywords: Professional Education; Careers in the Pharmaceutical Education; 811.111(075)Г 65