Гуманізація навчально-виховного процесу у початкових класах - Лякішева, Анна; Баховська, Ангеліна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У статті висвітлюються питання щодо гуманізації навчально-виховного процесу в початковій школі. Акцентовано увагу на основних сучасних концепціях гуманного виховання підростаючого покоління. Розкрито прийоми для роботи з дітьми з позиції вибудовування гуманного підходу до організації навчально-виховного процесу в початковій школі. In the article questions are illuminated in relation to humanizing of educational-educator process at initial school. Attention is accented on basic modern conceptions of humane education of rising generation. Receptions are exposed for work with children from position of lining up the humane going near organization of educational-educator process at initial school.
Keywords: гуманізм; гуманність; гуманізація; гуманізація освіти; «гуманна педагогіка»; спілкування