Квазіпотрійні халькогеніді системи R2X3 – R'2X3 – PbX (DIVX2) (R – Y, Er; R' – La, Pr; DIV – Si, Ge, Sn; X – S, Se) - Марчук, Олег Васильович; Смітюх, Олександр Вікторович; Олексеюк, Іван Дмитрович (My University, 2019)
У монографії охарактеризовано фазові рівноваги в системах R2X3 – R'2X3 – PbX (DIVX2) (R – Y, Er; R' – La, Pr; DIV – Si, Ge, Sn; X – S, Se) та описано кристалічну структуру тернарних та тетрарних фаз. Рекомендовано студентам, аспірантам, викладачам та науковцям хімічних спеціальностей.
Keywords: кристалічна структура; тетрарна фаза; взаємодія компонентів; 544.[022.52+344.015.3]:546.[28+81+64/66]’22/23