Соціально-педагогічна робота з дітьми-сиротами - Сидорук, Ірина Ігорівна; Sydoruk, Iryna I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті представлено навчально-методичне забезпечення з курсу «Соціально-педагогічна робота з дітьми-сиротами». Подано: загальні відомості про навчальну дисципліну; термінологію, яку повинен засвоїти студент при вивченні курсу; завдання до практичних занять; тематику модульних робіт, завдання для самостійної роботи студентів; індивідуальні навчально-дослідні завдання; рекомендовану літературу. In the article the ьфеукшфді providing is presented from a course "Socialpedagogical work with children-orphans". It is given: general information about educational discipline; terminology that a student must master at the study of course; a task is to practical employments; subjects of module works, task for independent work of students; individual educational-experience tasks; recommended literature.
Social-pedagogical work with children-orphans.
Роботу виконано на кафедрі соціальної педагогіки педагогічного інституту Східноєвропейського національного університету ім. Л. Українки
Keywords: соціальний педагог; діти-сироти; сирітство; соціальне сирітство; інтернат; будинок сімейного типу; social teacher; children-orphans; orphanhood; social orphanhood; boarding-school; house of domestic type