НАТО: історія, структура, діяльність, перспективи - Федонюк, Сергій Валентинович; Моренчук, Андрій Анатолійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У виданні запропоновано розробки уроків із тематики євроатлантичної інтеграції для вчителів загальноосвітньої середньої школи.
NATO: history, structure, activity, prospects
Видання підготовлено у рамках проекту „Навчально-методичне забезпечення вивчення питань, пов’язаних із діяльністю НАТО, а також співробітництва України з НАТО для студентів, які навчаються за спеціальністю „Міжнародні відносини”, та вчителів загальноосвітніх навчальних закладів” у зв’язку із виконанням у 2007 році загальнодержавних організаційно-аналітичних та науково-методологічних заходів Цільового плану „Україна-НАТО”.
Keywords: НАТО; історія; NATO; history