Націєтворча діяльність Михайла Грушевського - Тиский, Михайло Григорович; Tyskyi, Mykhailo H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Розглядається питання наукової та громадської діяльності Михайла Грушевського в процесі становлення української нації
Keywords: історія; history; науковець; scientific; нація; nation; релігія; religion