Загальна хімічна технологія. Лабораторний практикум : методичні вказівки до вивчення курсу. Ч. 2 - Іващенко, Інна Алімівна; Ivashchenko, Inna A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Методичний посібник містить план лабораторного практикуму, методичні розробки лабораторних робіт, що виконуються в другому семестрі. Для самоконтролю при підготовці до лабораторних занять подаються окремі теоретичні питання та ряд вправ для самостійного розв’язування. Для студентів хімічного факультету (напрям підготовки: 6.051301 – “Хімічна технологія”) денної форми навчання, викладачів та лаборантів, які проводять лабораторні й семінарські заняття.
Keywords: хімічна технологія; методичні вказівки