Особливості семантико-синтаксичних відношень у реченнєвій конструкції “С + Пд + О + Ад” - Масицька, Тетяна Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано компонентний склад реченнєвої конструкції “С + Пд + О + Ад”. Визначено семантико-синтаксичні відношення та охарактеризовано субстанціальні компоненти, зумовлені валентністю предиката.
Особенности семантико-синтаксических отношений в конструкции предложения “С + Пд + О + Ад”
Features of Semantic and Syntactic Relations in the Construction of the “S + Pv + O + R”
Keywords: семантико-синтаксичні відношення; реченнєва конструкція; суб’єкт; предикат; об’єкт; адресат