Особливості забудови центру міста Кременця сакрального архітектурою в XV-XVII ст. - Яцечко, Тетяна Володимирівна; Yatsechko T. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Мета дослідження полягає у виявленні характерних особливостей забудови центру міста Кременця в XV - XVII століттях.
Keywords: Кременець; місто; замок; ринкова площа