Управління виробничою діяльністю організації - Бодякіна, Надія Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні та методологічні основи управління виробничою діяльністю організації. Визначене поняття виробництва, його складові й етапи організації. Також розглянуті особливості управління виробничим процесом в організації та методичні основи аналізу ефективності управління виробничою діяльністю організації. Здійснено аналіз основних показників діяльності, проведено аналіз управління виробничими процесами в ******************. Виявлено проблеми та розроблено рекомендації щодо покращення виробничої діяльності ******************.
Keywords: управління; виробнича діяльність; підприємство; показники виробничої діяльності; аналіз ефективності