Методологія наукових досліджень : методичні вказівки для практичної роботи - Колосок, Андрій Мирославович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Розроблено теми семінарських занять, практичні та тестові завдання з методології наукових досліджень. Особливу увагу приділено математичним та статистичним методам наукових досліджень економічних явищ. Рекомендовано студентам п’ятого курсу денної та заочної форми навчання спеціальності 8.18010012 – “Управління інноваційною діяльністю ”
Keywords: наукові дослідження