Фізіологія людини і тварин. Вісцеральні системи - Козачук, Наталія Олександрівна; Моренко, Алевтина Григорівна; Журавльов, Олександр Анатолійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Подані методичні рекомендації до лабораторних робіт з фізіології вісцеральних систем нормативної навчальної дисципліни «Фізіологія людини і тварин» галузі знань 09 «Біологія», спеціальності 091 «Біологія», за освітньо-професійною програмою «Лабораторна діагностика».
Keywords: автоматія серця; вузол Ашофф-Тавара; градієнт автоматії; електрокардіограма; інтервал Q-Т; інтервалу Р-Q; систолічний об’єм кровотоку; хвилинний об'єм крові; частота серцевих скорочень; спірометрія; життєва ємність легень; Проба Штанге; Проба Генча